Evenementen verhuur

Op zoek naar hulp bij een feest of evenementen? Evenementen verhuur via Drankengilde B.V. is de oplossing. Drankengilde is onafhankelijk van welke leverancier dan ook, dat maakt ons geschikt voor elk evenement. Groot of klein. Wij kunnen u zonder twijfel de beste prijs-kwaliteitverhouding aan dranken uit eigen voorraad aanbieden. Dit gecombineerd met onze uitstekende service en divers assortiment aan verhuur materialen, maakt ons tot een zeer geschikte drankleverancier, cateraar en verhuurder voor uw evenement.

Staat u voor de uitdaging om een dancefestival, dorpsfeest, tentfeest, schuurfeest, bruiloft, food-festival, oktoberfeest of ander evenement tot een geslaagd en financieel gezond feest te maken? Dan heeft u aan Drankengilde een betrouwbare partner voor de gehele verzorging.

Dranken & materialen bij evenementen verhuur

Drankengilde denkt met u mee, geeft tips en adviezen en regelt daar waar nodig alles van A tot Z. U hoeft daarom helemaal nergens maar aan te denken. Wij zijn er voor u en nemen u alle zorgen uit handen. Of dit nou op het gebied van catering in Groningen en/of de verhuur van materialen. Drankengilde is uw evenementen leverancier!

Wij werken voornamelijk in de noordelijke provincies:

  • Groningen
  • Friesland
  • Drenthe
  • Kop van Overijssel

U kunt ons echter ook inschakelen voor evenementen verhuur door heel Nederland.

Voor, tijdens en na het evenement zijn wij 24/7 bereikbaar om tips of adviezen te geven en, alhoewel dit bij ons zelden voorkomt, ook om problemen direct en adequaat op te lossen. Voor de complete evenementen verhuur zit u bij ons goed.

Neem vrijblijvend contact op

Evenementen verhuur nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Evenementen verhuur

Onze service en materialen zijn o.a. ingezet bij:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Drankengilde BV